Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

eCommerce: Προοπτικές, τάσεις & insights


Είναι ένας από τους ελάχιστους κλάδους που παρουσιάζουν αυτή την περίοδο εντυπωσιακή ανάπτυξη. Γι’ αυτό και, μαζί με τις online συναλλαγές, αυξάνονται και αυτοί που σπεύδουν να επενδύσουν στο eCommerce. Πόσοι γνωρίζουν, όμως, πραγματικά τι χρειάζεται για να επιτύχουν;

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Το Twitter λανσάρει το εκπαιδευτικό hub Flight School!

 Στο λανσάρισμα ενός εκπαιδευτικού hub για agencies με την ονομασία Flight School προχώρησε το Twitter, με τις πρώτες που το δοκίμασαν πιλοτικά να είναι οι Starcom MediaVest Group (SMG), WPP και Omnicom.

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Στο 10,76% η αύξηση της διαφημιστικής δαπάνης το 7μηνο 2014!


Η αύξηση της διαφημιστικής δαπάνης στα κύρια μέσα συνεχίστηκε και τον Ιούλιο, όπως δείχνουν τα στοιχεία της Media Services.

Η Amazon ετοιμάζει πλατφόρμα online διαφήμισης!


Την ραγδαία επέκτασή της στην online διαφήμιση φαίνεται να σχεδιάζει η Amazon, καθώς βρίσκεται στο στάδιο ανάπτυξης και ελέγχου μιας νέας ad placement πλατφόρμας.

Νέα έκδοση για marketing agencies από το Moosend!


Η πλατφόρμα email marketing Moosend παρουσιάζει τη νέα της έκδοση, με έμφαση κυρίως στις δυνατότητες που έχουν τα marketing agencies να διαχειρίζονται καμπάνιες email για το σύνολο των πελατών τους.

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΟΙ TOP ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ!


Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη με τη βοήθεια της τεχνολογίας

Παρά την κυριαρχία της τεχνολογίας στην καθημερινότητα μας, πολλοί ταξιδιώτες έχουν διατηρήσει τις παλιές τους συνήθειες. Τυπώνουν τα εισιτήρια τους και την επιβεβαίωση της κράτησης, ενώ έχουν πάντα μαζί τους έναν χάρτη με τα πιο χρήσιμα δρομολόγια.

Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη, ανακαλύπτοντας τέσσερις ταξιδιωτικές εφαρμογές, που θα οργανώσουν με τον καλύτερο τρόπο το επόμενο ταξίδι σας!

TripIt

Η διαδικασία είναι απλή. Προωθήστε στην εφαρμογή όλα τα e-mail επιβεβαίωσης που λαμβάνετε, όπως αυτό για την ενοικίαση αυτοκινήτου, την πτήση, το ξενοδοχείο και το TripIt θα τα κατατάξει αυτόματα σε μια βολική λίστα. Η ελεύθερη έκδοση είναι ιδανική για τους απλούς ταξιδιώτες, όσοι όμως ταξιδεύουν πολύ συχνά ίσως προτιμήσουν το TripIt Pro (37 ευρώ το χρόνο), το οποίο περιλαμβάνει ακόμα ειδοποιήσεις για τις πτήσεις, δωρεάν πρόσβαση σε business lounges, αλλά και εναλλακτικές προτάσεις πτήσεων για τον προορισμό της επιλογής σας.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

TripCase

Όπως και με τις άλλες εφαρμογές, το TripCase συγκεντρώνει τα e-mail επιβεβαίωσης και τα οργανώνει σε έναν φάκελο ταξιδιού. Αυτό που κάνει το TripCase ιδανικό εργαλείο για τα ταξίδια εργασίας είναι ότι είναι κατασκευασμένο από την Sabre, μια διάσημη εταιρεία τεχνολογίας για ταξίδια και έτσι ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών λειτουργούν παράλληλα με την εφαρμογή δίνοντας επιπλέον χρήσιμες πληροφορίες. Παράλληλα, σε αντίθεση με κάποιες άλλες εφαρμογές, οι ειδοποιήσεις για τις πτήσεις είναι δωρεάν.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

WorldMate


Εκτός από το να προσφέρει μια εύκολη πλοήγηση το WorldMate συνδέεται ακόμα με το δημοφιλές LinkedIn, μια ευκολία που για τους εξαρτημένους από τα social media, είναι πολύ χρήσιμη, αφού μπορούν να είναι συνδεδεμένοι με τους πελάτες και συνεργάτες τους. Για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις πτήσεων, εναλλακτικές διαδρομές και να αποκτήσετε κάποια ακόμα προνόμια, θα χρειαστεί να χρεωθείτε με 7 ευρώ. Οι χρήστες του iPhone, θα έχουν επίσης στη διάθεση τους ενημερώσεις για ξενοδοχειακές τιμές, πληροφορίες για κρατήσεις, εκπτώσεις, ακόμα και αναβαθμίσεις.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Roadtrippers

Το Roadtrippers ήρθε για να λύσει όλα σας τα προβλήματα στα ταξίδια με αυτοκίνητο. Εισάγετε την αφετηρία και τον προορισμό σας και η εφαρμογή θα χαρτογραφήσει τη διαδρομή. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα μέρη και αναζητήστε συστάσεις σε διάφορες κατηγορίες, όπως φαγητό, διαμονή, αξιοθέατα, ιστορία και ψυχαγωγία.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Επιστροφή στο... μέλλον με φιγούρες ηρώων που ζωντανεύουν στο Wii U!

Πριν το τέλος του 2014 αναμένεται να διαθέσει η Nintendo πλήθος από amiibo ("αμίμπο"), πραγματικές φιγούρες δημοφιλών ηρώων των παιχνιδιών της. Όταν η φιγούρα-παιχνίδι ακουμπά στο GamePad του Wii U (λειτουργεί μέσω NFC), το παιχνίδι θα ζωντανεύει ως χαρακτήρας στο βιντεοπαιχνίδι. Η εταιρεία επιδεικνύει την ιδέα πίσω από τα "toys-to-life" και ανακοινώνει από το βήμα της E3, της μεγαλύτερης έκθεσης της βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών, τους πρώτους τίτλους στους οποίους ο Mario στα χέρια του παίκτη θα ζωντανεύει στην οθόνη. 

Η Nintendo σημειώνει πως οι χαρακτήρες δεν θα είναι ίδιοι ακόμα και αν τα φιγουρίνια τους είναι ολόιδια. Κι αυτό καθώς θα μεταφέρουν αποθηκευμένες όλες τις ιδιαίτερες δεξιότητες που έχουν αναπτύξει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Επίσης, όταν το παιχνίδι διεξάγεται μεταξύ amiibo, η εξέλιξη του παιχνιδιού θα είναι ταχύτερη απ'ότι παίζοντας εναντίον της... CPU. Η ίδια φιγούρα θα μπορεί να παίξει διαφορετικά παιχνίδια για το Wii U και το 3DS. Η ιστορία των amiibo αναμένεται να ξεκινήσει με το ντεμπούτο δέκα φιγούρων, που θα αυξηθούν την εορταστική περίοδο του 2014 και το 2015.

Ο πρώτος συμβατός τίτλος με τα «παιχνίδια που ζωντανεύουν» θα είναι το Super Smash Bros. για το Wii U το οποίο θα κυκλοφορήσει μαζί με την πρώτη σειρά amiibo την εορταστική περίοδο του 2014, στην οποία ο δημοφιλής χαρακτήρας του Mario παίρνει «σάρκα και οστά». Θα ακολουθήσουν amiibo για τα νέα Mariokart 8, Marioparty 10, Captain Toad Treasure Tracker, και Yoshi's Woolly World.

Τέλος, τo 2015 αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα περιφερειακό που θα αξιοποιεί τα amiibo και στο Nintendo 3DS, δηλαδή μια ειδικά σχεδιασμένη συσκευή για την εγγραφή και ανάγνωση δεδομένων μέσω NFC.


Πηγή: In.gr Τεχνολογία


Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Πώς τα εκδοτικά brands θα επιτύχουν engagement και έσοδα μέσα από τα social media;



Η παρουσία των εκδοτικών brands στα social media, με στρατηγικό στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας, το engagement των χρηστών, αλλά και τα νέα διαφημιστικά έσοδα, αποτελεί σήμερα το πλέον καίριο σημείο προβληματισμού των εκδοτών και των εκδοτικών τους οργανισμών.

Οκταήμερο εκπαιδευτικών δράσεων στο Μουσείο ΟΤΕ


Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ γιορτάζει φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών (17 Μαΐου) και τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων ICOM (18 Μαΐου) με θέμα «Οι συλλογές μας ενώνουν» με ένα οκταήμερο εκπαιδευτικών προγραμμάτων και δράσεων.

Best Workplaces 2014: Εργασιακό περιβάλλον που ξεχωρίζει!


Για 12η συνεχόμενη χρονιά το Great Place to Work® Institute Hellas ολοκλήρωσε την έρευνα Best Workplaces και ανέδειξε τις επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2014.

Τα European Business Awards στην Αθήνα


Η τελετή απονομής του διαγωνισμού επιχειρήσεων «European Business Awards sponsored by RSM» θα διεξαχθεί στις 27 Μαΐου στην Αθήνα, στο Westin Astir Palace Resort.

Καμπάνια της Bold Ogilvy για το BU Candy Love


Η Bold Ogilvy & Mather δημιούργησε τη νέα τηλεοπτική επικοινωνία για το νέο body spray deodorant της σειράς BU «Candy Love».

Ματαιώνεται η συγχώνευση Publicis-Omnicom


H πολυσυζητημένη συγχώνευση-μαμούθ για το χώρο της επικοινωνίας, που θα δημιουργούσε έναν τεράστιο διαφημιστικό οργανισμό εκτιμώμενης αξίας 35 δις. δολαρίων, είναι πλέον παρελθόν.

Σε κλειστό spec η Forthnet


Σε διαδικασία κλειστού spec που αφορά στο δημιουργικό μέρος του λογαριασμού της, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες η Forthnet.

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Η Apple ετοιμάζει ιατρικές εφαρμογές!

Όπως φαίνεται, η Apple ετοιμάζεται να ενσωματώσει ιατρικές εφαρμογές στις νέες συσκευές της και γι’ αυτό το λόγο συναντήθηκε με ανθρώπους από τον αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).   

Τώρα γνωρίζεις περισσότερα για όσους βλέπουν το LinkedIn προφίλ σου

Ενημερωθείτε εδώ!

Η Google ετοιμάζει κινητά με… ανθρώπινη όραση!

Για ακόμα μία φορά η Google, δουλεύει μία πρωτότυπη ιδέα η οποία θα επιτρέπει στο κινητό της να  «βλέπει» όπως το ανθρώπινο μάτι.  

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

«Dance More, Drink Slow»... Από την Heineken


H Heineken, στο πλαίσιο της καμπάνιας προώθησης της υπεύθυνης κατανάλωσης αλκοόλ «Dance More, Drink Slow», λανσάρει το τηλεοπτικό σποτ «Sunrise»και αντίστοιχη digital επικοινωνία.

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Ένας κολοσσός του branding στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών


Ο θρυλικός σχεδιαστής και ειδικός του branding Michael Wolff, συνιδρυτής της εταιρείας Wolff Olins – μίας από τις πιο εμβληματικές εταιρείες σχεδιασμού στον κόσμο, μιλάει στη δημοσιογράφο Rachel Howard για την αξία της περιέργειας,της δημιουργικότητας και τη σημασία της αυθεντικότητας.

Άνοδος στις φετινές συμμετοχές των ΕΒΓΕ


Η διαδικασία των 13ων Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής & Εικονογράφησης έχει πλέον φτάσει στο σημείο της ανάρτησης των καταλόγων των συμμετεχόντων. 

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Τον Απρίλιο η γιορτή των κόμικς


H Ελληνοαμερικανική Ένωση και η Comicdom Press διοργανώνουν για ένατη συνεχή χρονιά στις 4,5 & 6 Απριλίου 2014 στους χώρους της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης το Comicdom Con Athens 2014.

Έρευνα για τα web radios


Η Ίνκαμ σε συνεργασία με την Focus/Bari διεξήγαγαν την πρώτη έρευνα αποκλειστικά για τη μέτρηση της διεισδυτικότητας των web radios στο Νομό Αττικής.

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Ένα διαφημιστικό που μπορεί να σε κάνει να δακρύσεις...




Η νέα τηλεοπτική διαφήμιση του Bell's, μπορεί να σας κάνει να δακρύσετε.

Ποιες ταινίες διαφημίστηκαν στο τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς


Η βραδιά τηλεοπτικής μετάδοσης του Super Bowl, ήταν μία από τις εμπορικότερες του έτους για το τηλεοπτικό κοινό των ΗΠΑ, αλλά και του υπόλοιπου κόσμου. Και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι μεγαλύτερες εταιρείες κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών επέλεξαν αυτήν τη βραδιά για να προωθήσουν τα τρέχοντα και επερχόμενα πρότζεκτ τους.

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Το #NextFrame είναι LIVE!


Το #NextFrame, το project δημιουργίας μιας μικρού-μήκους animated ταινία μέσα από τη συνεργασία του Rafael Grampa με τους Facebook fans της ABSOLUT παγκοσμίως, είναι LIVE!

Think about what you could save when you save water


Δείτε τις φωτογραφίες μιας ξεχωριστής καμπάνιας της Y&R, για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας νερού στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Fiat και Chrysler ενώνονται σε ένα brand


Στις 21 Ιανουαρίου η Fiat ολοκλήρωσε την πλήρη εξαγορά της αμερικανικής Chrysler, την πλειοψηφία των μετοχών της οποίας κατείχε ούτως ή άλλως (σε μια διαδικασία που ξεκίνησε έπειτα από την πτώχευση του αμερικανικού κολοσσού τον Ιούνιο του 2009).

Αγώνες Νέων Σχεδιαστών


Ένας νέος διαγωνισμός έρχεται να προστεθεί στο ελληνικό δυναμικό της οπτικής επικοινωνίας.

Instagram καμπάνια από την Barbour


Το brand outerwear Barbour λανσάρει καμπάνια μέσω του Instagram για την προβολή της νέα συλλογής της σειράς Barbour International.

Σε Μega και ΑΝΤ1 το 65,74% της τεκμαρτής δαπάνης το 2013


Απόλυτα εναρμονισμένη με την κατάταξη τηλεθέασης των καναλιών ήταν η διαφημιστική τους απορρόφηση για το 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία της Media Services.

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Το spot με την Σκάρλετ Γιόχανσον που απαγορεύτηκε στο Super Bowl! (Sorry, Coke and Pepsi)


Σε λίγες μέρες το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Αμερικής αναμένεται να μονοπωλήσει το τηλεοπτικό ενδιαφέρον αλλά προς το παρόν το μιντιακό ενδιαφέρον διεκδικούν οι διαφημιστικές.

H διαφήμιση που σαρώνει στο διαδίκτυο...


Εκατομμύρια... κλικ έχει καταφέρει να αποσπάσει ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό διαφημιστικό τρέιλερ της Subaru το οποίο "παίζει" στην Ιαπωνία. Όπως θα δείτε, οι μοναδικές εικόνες καθηλώνουν και λογικό άλλωστε αφού ξεφεύγει από τα όρια της πραγματικότητας.

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Άνθρωποι της διπλανής πόρτας ουρλιάζουν για τον πόνο του άλλου


Με ένα καινούργιο βίντεο που δημιούργησαν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα και παρουσιάστηκε αποκλειστικά στο in.gr άνθρωποι της διπλανής πόρτας βγάζουν τη δική τους κραυγή αλληλεγγύης και ουρλιάζουν για τον πόνο που νιώθουν εκατομμύρια συνάνθρωποί μας που δεν έχουν πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη.

Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ ουρλιάζει για τον πόνο του άλλου


Ενώνουμε τη φωνή μας με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα για τους ξεχασμένους ασθενείς στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Γυναίκες επιχειρηματίες και το έργο τους στο iforU


Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου και ώρα 5:30μμ το iforU διοργανώνει για 2η χρονιά, συνάντηση με γυναίκες επιχειρηματίες που υποστηρίζονται από το πρόγραμμα Mentoring του iforU και θα παρουσιάσουν την πορεία των επιχειρήσεών τους.

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Γνωρίστε τους... "Μουντιαλίτος"


Γνωρίζετε τα μυστικά των μεγάλων επιτυχιών της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου; Ήρθε η ώρα να τα μάθετε με τον πιο πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο!