Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Η Gwyneth Paltrow προτείνει ελληνικό design


To Goop.com είναι το online κατάστημα της Gwyneth Paltrow.
Κατά την εορταστική περίοδο κάθε χρονιάς, η διάσημη ηθοποιός, προφανώς στην προσπάθειά της να διαφημίσει την ούτως ή άλλως επιτυχημένη επιχείρησή της προτείνει επώνυμα αυτά που θεωρεί ως τις καλύτερες ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα. Και οι προτάσεις της, απευθύνονται προς όλα τα βαλάντια αφού, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail "ξεκινούν από ένα σετ εργαλείων για την κουζίνα που κοστίζει $5.800 και φτάνουν μέχρι ένα μπουκάλι ελαιολάδου στα $50".

Και ακριβώς εκεί, διαπιστώνουμε, ότι το προϊόν το οποίο προτείνει δεν είναι άλλο από το πολυβραβευμένο "5 olive oil", που σχεδιαστικά τουλάχιστον ανήκει στην ελληνική ομάδα των Designers United. Δε χωρά αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα προϊόν ποιότητας, που έχει κατακτήσει τη διεθνή αγορά, εξίσου όμως δε χωρά αμφιβολία ότι σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του, έχει παίξει η ξεχωριστή σχεδιαστική του ταυτότητα.

Χαρακτηριστικά άλλωστε, η ίδια η γνωστή ηθοποιός σημειώνει: "Ούτε λίγο-ούτε πολύ πρόκειται για το καλύτερο ελαιόλαδο που έχετε γευθεί, και είναι παρουσιασμένο με εξαιρετικό τρόπο".
Είναι και αυτό ένα παράδειγμα, που πρέπει να εκπαιδεύσει τους Έλληνες παραγωγούς, όσον αφορά τις στρατηγικές επιλογές τους, στο λανσάρισμα των προϊόντων τους.

Πηγή: designmag.gr    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου