Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

TV & Video Conference: Καινοτομία και μετρήσεις στο προσκήνιο

Η καινοτομία στην τηλεοπτική διαφήμιση, καθώς και ο ρόλος των μετρήσεων είναι δύο από τα σημαντικά ζητήματα που μεταξύ άλλων, θα αναλυθούν διεξοδικά στο TV & Video Conference, που διοργανώνει το Marketing Week, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza, με τον τίτλο «Re: advertising. Recession, Revenues, Rebirth».

Με τα ζητήματα καινοτομίας και μετρήσεων θα καταπιαστούν δύο κορυφαία ονόματα της διεθνούς τηλεοπτικής αγοράς, η Sophie Walker, Vice President, Brand Partnerships / Europe, Fox και ο Jorge Papanicolau, Head of Cross Platform Measurement, The Nielsen Company. Πιο συγκεκριμένα, θα αναλυθούν τα εξής:

1.
Η καινοτομία στην τηλεοπτική διαφήμιση, καθώς το κλασικό «σποτ» πλαισιώνεται πλέον από σειρά νέων υπηρεσιών όπως branded content, product placement, αλλά και cross-platform συμφωνίες που περιλαμβάνουν εκτενή χρήση webTV, mobile marketing και social media.
 

2. Τα κρίσιμα επιμέρους θέματα του multiscreen broadcasting/distribution όπως, ενδεικτικά, οι μετρήσεις, οι απαραίτητες δεξιότητες και η τεχνολογική υποδομή.

Ως Αντιπρόεδρος για τα Brand Partnerships της Fox International Channels, η Sophie Walker ηγείται από το 2006 της στρατηγικής ανάπτυξης των διαφημιστικών εσόδων της εταιρείας σε περισσότερες από 16 αγορές. Θεωρείται πρωτοπόρος του κλάδου της, με σειρά επιτυχιών τόσο σε επίπεδο εύρους έργων και εσόδων, όσο και αναγνώρισης και σχετικών βραβεύσεων.

Aπό την άλλη πλευρά, ο Jorge Papanicolau είναι επικεφαλής του τμήματος Cross-Platform TV Audience Measurement της Nielsen. Εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας το 2006, έχοντας ήδη περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στην αγορά των τηλεπικοινωνιών, καθώς είχε εργαστεί με επιτυχία στον τομέα της σύγκλισης των mobile και broadband δίκτυων για multimedia broadcasting υπηρεσίες. Χορηγοί του συνεδρίου είναι οι Fox International Channels Greece, Mindworks και YouTube, ενώ υποστηρικτές του είναι οι ΟΤΕ TV, OTE, Vermantia και Zoottle. 


Περισσότερες πληροφορίες στο: http://tvandvideoconference.boussiasconferences.gr/.

Πηγή: Marketing week

Σου άρεσε η είδηση; Βρες ακόμα περισσότερες ειδήσεις εδώ!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου