Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Διαγωνισμός αφίσας για τα δέκα χρόνια του vcdc.gr


Η ιδέα του VCDC γεννήθηκε πριν από δέκα χρόνια από μια ομάδα-παρέα συναδέλφων σχεδιαστών και μη.
 
 Τo vcdc αποτελεί μια ελληνική κοινότητα σχεδιαστών οπτικής επικοινωνίας, υπό την ευρύτερη έννοια του όρου, θέλοντας να συμπεριλάβει στα μέλη της κάθε ειδικότητα και βαθμίδα όσων σπουδάζουν ή εργάζονται στον χώρο της επικοινωνίας, έντυπης, διαδικτυακής, τρισδιάστατης ή εφαρμογών πολυμέσων.
 
Θέλοντας οι δημιουργοί του vcdc να ευχαριστήσουν όλους όσους έγιναν μέλη αυτής της δημιουργικής οικογένειας, σας προσκαλούν να συμμετέχετε σε ένα διαγωνισμό με στόχο να σχεδιάσουμε και να προβάλουμε την "Οπτική Επικοινωνία".

Το Visual Communication Designers’ Club, με αφορμή λοιπόν τα δέκα χρόνια από την Ίδρυσή του, διεξάγει διαγωνισμό σχεδίασης αφίσας διαστάσεων 50x70cm με θέμα: "Οπτική Επικοινωνία". Το θέμα δημιουργήθηκε με στόχο ο κάθε σχεδιαστής να αποδόσει ελεύθερα αυτό που είναι το επάγγελμά μας, μέσα από τη δική του ματιά. Απαραίτητη προϋπόθεση η αναγραφή του λογοτύπου του VCDC.GR σε κάποιο μέρος της αφίσας συνοδευόμενο από την εξής φράση: "10 χρόνια VCDC | Οπτική Επικοινωνία".

Τα δώρα για τους τρεις πρώτους νικητές ξεπερνούν σε αξία τα €2.000. Η κριτική επιτροπή που θα αναδείξει τους νικητές απαρτίζεται από έξι μέλη της διαχειριστικής ομάδας του VCDC.
 
Η υποβολή των προτάσεων θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014. Οι συμμετοχές θα αποσταλούν ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση: admin@vcdc.gr
 
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ

Πηγή: designmag.gr    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου