Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Τι διαβάζουν οι ΗΠΑ στο Ίντερνετ αυτή τη στιγμή;





Δείτε το με ένα απίστευτο interactive χάρτη!

Αυτός ο καταπληκτικός interactive χάρτης από το Bitly δείχνει τι διαβάζουν στις διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ, μια real time καταγραφή επισκεψιμότητας που έχει πολύ ενδιαφέρον. Δείτε τον ΕΔΩ!
Να πέντε γρήγορα ενδιαφέροντα συμπεράσματα από το χάρτη που κοιτάζω αυτή τη στιγμή:  
1) Το πιο δημοφιλές site εφημερίδας σε πολλές πολιτείες είναι οι New York Times. Αλλά όχι στη Νέα Υόρκη. Εκεί το δημοφιλέστερo είναι του Guardian. Ναι, του Guardian.

2) Από τα τηλεοπτικά sites, το δημοφιλέστερο στις περισσότερες κεντρικές και μεσοδυτικές πολιτείες είναι το site του BBC. Ναι, του BBC. Για τις ΗΠΑ μιλάμε.
 

3) Τιμή και δόξα στο Γουισκόνσιν, την Άιογουα, τη Μοντάνα, το Κολοράντο και τις άλλες πολιτείες όπου δημοφιλέστερο online-only site είναι το Onion.
 

4) Δημοφιλέστερο site περιοδικού στις περισσότερες κεντρικές και μεσοδυτικές πολιτείες είναι το site του Economist. Ναι, του Economist.
 

5) Η Καλιφόρνια είναι άλλος κόσμος, σε σχέση με τις περισσότερες υπόλοιπες ΗΠΑ. Δημοφιλέστερο site εφημερίδας έχουνε της SF Gate. Δημοφιλέστερο site ραδιοτηλεοπτικού μέσου έχουν το NPR. Δημοφιλέστερο online-only site έχουνε το Techcrunch. Και δημοφιλέστερο site περιοδικού, το Vanity Fair. Στην Καλιφόρνια. Ό,τι να 'ναι.

Πηγή: http://echo-media.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου