Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Πώς τα εκδοτικά brands θα επιτύχουν engagement και έσοδα μέσα από τα social media;



Η παρουσία των εκδοτικών brands στα social media, με στρατηγικό στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας, το engagement των χρηστών, αλλά και τα νέα διαφημιστικά έσοδα, αποτελεί σήμερα το πλέον καίριο σημείο προβληματισμού των εκδοτών και των εκδοτικών τους οργανισμών.

Οκταήμερο εκπαιδευτικών δράσεων στο Μουσείο ΟΤΕ


Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ γιορτάζει φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών (17 Μαΐου) και τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων ICOM (18 Μαΐου) με θέμα «Οι συλλογές μας ενώνουν» με ένα οκταήμερο εκπαιδευτικών προγραμμάτων και δράσεων.

Best Workplaces 2014: Εργασιακό περιβάλλον που ξεχωρίζει!


Για 12η συνεχόμενη χρονιά το Great Place to Work® Institute Hellas ολοκλήρωσε την έρευνα Best Workplaces και ανέδειξε τις επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2014.

Τα European Business Awards στην Αθήνα


Η τελετή απονομής του διαγωνισμού επιχειρήσεων «European Business Awards sponsored by RSM» θα διεξαχθεί στις 27 Μαΐου στην Αθήνα, στο Westin Astir Palace Resort.

Καμπάνια της Bold Ogilvy για το BU Candy Love


Η Bold Ogilvy & Mather δημιούργησε τη νέα τηλεοπτική επικοινωνία για το νέο body spray deodorant της σειράς BU «Candy Love».

Ματαιώνεται η συγχώνευση Publicis-Omnicom


H πολυσυζητημένη συγχώνευση-μαμούθ για το χώρο της επικοινωνίας, που θα δημιουργούσε έναν τεράστιο διαφημιστικό οργανισμό εκτιμώμενης αξίας 35 δις. δολαρίων, είναι πλέον παρελθόν.

Σε κλειστό spec η Forthnet


Σε διαδικασία κλειστού spec που αφορά στο δημιουργικό μέρος του λογαριασμού της, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες η Forthnet.