Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

«Dance More, Drink Slow»... Από την Heineken


H Heineken, στο πλαίσιο της καμπάνιας προώθησης της υπεύθυνης κατανάλωσης αλκοόλ «Dance More, Drink Slow», λανσάρει το τηλεοπτικό σποτ «Sunrise»και αντίστοιχη digital επικοινωνία.

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Ένας κολοσσός του branding στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών


Ο θρυλικός σχεδιαστής και ειδικός του branding Michael Wolff, συνιδρυτής της εταιρείας Wolff Olins – μίας από τις πιο εμβληματικές εταιρείες σχεδιασμού στον κόσμο, μιλάει στη δημοσιογράφο Rachel Howard για την αξία της περιέργειας,της δημιουργικότητας και τη σημασία της αυθεντικότητας.

Άνοδος στις φετινές συμμετοχές των ΕΒΓΕ


Η διαδικασία των 13ων Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής & Εικονογράφησης έχει πλέον φτάσει στο σημείο της ανάρτησης των καταλόγων των συμμετεχόντων. 

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Τον Απρίλιο η γιορτή των κόμικς


H Ελληνοαμερικανική Ένωση και η Comicdom Press διοργανώνουν για ένατη συνεχή χρονιά στις 4,5 & 6 Απριλίου 2014 στους χώρους της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης το Comicdom Con Athens 2014.

Έρευνα για τα web radios


Η Ίνκαμ σε συνεργασία με την Focus/Bari διεξήγαγαν την πρώτη έρευνα αποκλειστικά για τη μέτρηση της διεισδυτικότητας των web radios στο Νομό Αττικής.

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Ένα διαφημιστικό που μπορεί να σε κάνει να δακρύσεις...




Η νέα τηλεοπτική διαφήμιση του Bell's, μπορεί να σας κάνει να δακρύσετε.

Ποιες ταινίες διαφημίστηκαν στο τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς


Η βραδιά τηλεοπτικής μετάδοσης του Super Bowl, ήταν μία από τις εμπορικότερες του έτους για το τηλεοπτικό κοινό των ΗΠΑ, αλλά και του υπόλοιπου κόσμου. Και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι μεγαλύτερες εταιρείες κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών επέλεξαν αυτήν τη βραδιά για να προωθήσουν τα τρέχοντα και επερχόμενα πρότζεκτ τους.

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Το #NextFrame είναι LIVE!


Το #NextFrame, το project δημιουργίας μιας μικρού-μήκους animated ταινία μέσα από τη συνεργασία του Rafael Grampa με τους Facebook fans της ABSOLUT παγκοσμίως, είναι LIVE!

Think about what you could save when you save water


Δείτε τις φωτογραφίες μιας ξεχωριστής καμπάνιας της Y&R, για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας νερού στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Fiat και Chrysler ενώνονται σε ένα brand


Στις 21 Ιανουαρίου η Fiat ολοκλήρωσε την πλήρη εξαγορά της αμερικανικής Chrysler, την πλειοψηφία των μετοχών της οποίας κατείχε ούτως ή άλλως (σε μια διαδικασία που ξεκίνησε έπειτα από την πτώχευση του αμερικανικού κολοσσού τον Ιούνιο του 2009).

Αγώνες Νέων Σχεδιαστών


Ένας νέος διαγωνισμός έρχεται να προστεθεί στο ελληνικό δυναμικό της οπτικής επικοινωνίας.

Instagram καμπάνια από την Barbour


Το brand outerwear Barbour λανσάρει καμπάνια μέσω του Instagram για την προβολή της νέα συλλογής της σειράς Barbour International.

Σε Μega και ΑΝΤ1 το 65,74% της τεκμαρτής δαπάνης το 2013


Απόλυτα εναρμονισμένη με την κατάταξη τηλεθέασης των καναλιών ήταν η διαφημιστική τους απορρόφηση για το 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία της Media Services.