Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Design υπό Στέγη


Τα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ) είναι η διοργάνωση που συγκεντρώνει, αξιολογεί και επιβραβεύει τα καλύτερα δείγματα από το χώρο της οπτικής επικοινωνίας στη χώρα μας.
 
Με τη δημιουργία ενός ιστορικού αρχείου αλλά και τον καθορισμό των ποιοτικών προτύπων που αναπόφευκτα ένας τέτοιος θεσμός καθιερώνει, τα ΕΒΓΕ, στα 13 χρόνια της ύπαρξής τους, έχουν συμβάλει τα μέγιστα  στην ανάπτυξη της οπτικής επικοινωνίας στην Ελλάδα, αλλά και στην εδραίωση και προβολή του χώρου, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Η τελετή απονομής των ΕΒΓΕ είναι μια βραδιά γιορτής, που θα λάβει χώρα στις
10 Απριλίου 2014 Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών. Η τελετή, αποτελεί την μεγαλύτερη συγκέντρωση των ανθρώπων της οπτικής επικοινωνίας κάθε χρόνο στην Ελλάδα. Εμπλουτισμένη με πολύ κέφι και με ευρηματικά βίντεο που δημιουργούν κάθε φορά οι άνθρωποι του χώρου ειδικά για την περίσταση, η συγκεκριμένη βραδιά αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τη συνάθροιση των σημαντικότερων εκπροσώπων του χώρου, αλλά και της αγοράς που τους στηρίζει.

Τα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης διοργανώνονται από το περιοδικό +DESIGN, τελούν υπό την αιγίδα του Παγκοσμίου Συμβουλίου Γραφιστικών Ενώσεων (Icograda) και της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας.

H υποβολή συμμετοχών για τα φετινά ΕΒΓΕ έχει ως καταληκτική ημερομηνία την Παρασκευή 31η Ιανουαρίου του 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.ebge.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου