Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Το spot με την Σκάρλετ Γιόχανσον που απαγορεύτηκε στο Super Bowl! (Sorry, Coke and Pepsi)


Σε λίγες μέρες το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Αμερικής αναμένεται να μονοπωλήσει το τηλεοπτικό ενδιαφέρον αλλά προς το παρόν το μιντιακό ενδιαφέρον διεκδικούν οι διαφημιστικές.

H διαφήμιση που σαρώνει στο διαδίκτυο...


Εκατομμύρια... κλικ έχει καταφέρει να αποσπάσει ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό διαφημιστικό τρέιλερ της Subaru το οποίο "παίζει" στην Ιαπωνία. Όπως θα δείτε, οι μοναδικές εικόνες καθηλώνουν και λογικό άλλωστε αφού ξεφεύγει από τα όρια της πραγματικότητας.

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Άνθρωποι της διπλανής πόρτας ουρλιάζουν για τον πόνο του άλλου


Με ένα καινούργιο βίντεο που δημιούργησαν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα και παρουσιάστηκε αποκλειστικά στο in.gr άνθρωποι της διπλανής πόρτας βγάζουν τη δική τους κραυγή αλληλεγγύης και ουρλιάζουν για τον πόνο που νιώθουν εκατομμύρια συνάνθρωποί μας που δεν έχουν πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη.

Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ ουρλιάζει για τον πόνο του άλλου


Ενώνουμε τη φωνή μας με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα για τους ξεχασμένους ασθενείς στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Γυναίκες επιχειρηματίες και το έργο τους στο iforU


Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου και ώρα 5:30μμ το iforU διοργανώνει για 2η χρονιά, συνάντηση με γυναίκες επιχειρηματίες που υποστηρίζονται από το πρόγραμμα Mentoring του iforU και θα παρουσιάσουν την πορεία των επιχειρήσεών τους.

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Γνωρίστε τους... "Μουντιαλίτος"


Γνωρίζετε τα μυστικά των μεγάλων επιτυχιών της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου; Ήρθε η ώρα να τα μάθετε με τον πιο πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο!

Προσφυγή εναντίον της δημοπρασίας ψηφιακών συχνοτήτων


Συνεδρίασαν χθες (19/1/2014) στην Αθήνα, σε κεντρικό ξενοδοχείο, οι νόμιμοι εκπρόσωποι των τηλεοπτικών σταθμών της Περιφέρειας σε κοινή συνεδρίαση, με μέλη προερχόμενα και από τα τρία επαγγελματικά σωματεία, ΕΠΕΚ, ΤΕΠ και ΕΤΕΠ, προκειμένου να συζητήσουν για τον διαγωνισμό των ψηφιακών συχνοτήτων.

"AXE PEACE"... Make Love, Not War


Η καινούργια καμπάνια του AXE που έκανε αίσθηση διεθνώς.

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Τί είναι το Whisper;


Γιατί η εφαρμογή Whisper συγκεντρώνει 3 δισεκατομμύρια επισκέψεις τον μήνα;

Design υπό Στέγη


Τα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ) είναι η διοργάνωση που συγκεντρώνει, αξιολογεί και επιβραβεύει τα καλύτερα δείγματα από το χώρο της οπτικής επικοινωνίας στη χώρα μας.

Branding… Made in Britain


Κι ενώ στην Ελλάδα, το κράτος μοχθεί να δημιουργήσει το ενιαίο σήμα για τα ελληνικά προϊόντα, τα πράγματα στη Γηραιά Αλβιώνα είναι πολύ διαφορετικά.

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Αυξήθηκε η χρήση mobile broadband κατά την εορταστική περίοδο


Αύξηση της τάξης του 30% σημείωσε η διακίνηση δεδομένων μέσω του δικτύου της Cosmote κατά την περίοδο των γιορτών, αγγίζοντας τα 220 terabytes, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η εταιρεία.

Ένα διαφημιστικό για την ασφαλή οδήγηση, που σε βάζει σε σκέψεις!


Ένα καινούργιο σοκαριστικό διαφημιστικό για την αποφυγή των αυτοκινητιστικών ατυχημάτων, προβλήθηκε στην Νέα Ζηλανδία.

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Νέα ψηφιακή εποχή από τη Microsoft


Την ολοκληρωμένη της πρόταση για ενοποιημένη ψηφιακή ζωή μέσα από τα Windows παρουσίασε η Microsoft Ελλάς σε συνέντευξη τύπου.

H πιο δημοφιλής σειρά σε παγκόσμιο επίπεδο!


Την αμερικανική σειρά φαντασίας "Game of Thrones", η οποία ήταν - και παραμένει - η πιο δημοφιλής σειρά παγκοσμίως, συναντάμε στην κορυφή της λίστας με τις σειρές που "κατέβηκαν" παράνομα μέσω διαδικτύου, σύμφωνα με δημοσίευση της ιστοσελίδας TorrentFreak.

Eπανέρχεται το ανταποδοτικό τέλος για τη ΝΕΡΙΤ


Ερωτηθείς για τις αντιδράσεις που έχει πυροδοτήσει η επαναφορά του ανταποδοτικού τέλους για τη ΝΕΡΙΤ ύψους 3 ευρώ το μήνα, καθώς οι πολίτες καλούνται να πληρώσουν για υπηρεσίες οι οποίες δεν τους παρέχονται o αρμόδιος για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση υφυπουργός Παντελής Καψής δήλωσε στο ΑΠΕ ότι η "η ΝΕΡΙΤ έχει συγκροτηθεί και το πρόγραμμα το οποίο θα προβληθεί στη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων και μηνών παραγγέλνεται σήμερα".

Kleenex με υπογραφή Mizrahi


Η Kleenex ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον σχεδιαστή μόδας Isaac Mizrahi, για μια νέα καμπάνια marketing και τη δημιουργία μιας νέας σειράς κουτιών χαρτομάντιλων.